PDFДрук

Студентська молодь позмагалася у вікторині ГРАЙ! RGM Quiz

04 квітня 2024 р. здобувачі освіти Класичного фахового коледжу ОПР «фаховий молодший бакалавр» спеціальностей 192 Будівництво та цивільна інженерія (освітньо-професійні програми «Будівництво, обслуговування і ремонт залізничних колій», «Будівництво та експлуатація будівель і споруд», «Будівництво, експлуатація та ремонт автомобільних доріг і аеродромів») та ОС «молодший бакалавр» спеціальностей 015 Професійна освіта. Будівництво, спеціалізація 015.31 «Професійна освіта. Будівництво та зварювання» (освітньо-професійна програма «Професійна освіта. Будівництво та зварювання»), 192 Будівництво та цивільна інженерія (освітньо-професійна програма «Будівництво та експлуатація будівель і споруд») долучилися до нестандартного заняття, яке провели співробітники будівельної компанії RGM group – ГРАЙ! RGM Quiz.

Студентам було запропоновано пограти у вікторину, присвячену будівельній справі. Участь в інтелектуальному змаганні брало 7 команд.

Протягом трьох раундів здобувачі освіти відгадували цікаві історичні факти, таємничі ребуси, які мости та в яких країнах знаходяться; міркували, чому цю чи іншу дорогу побудували саме таким способом. Найбільше захоплення в учасників викликав блок інтерактивних питань: вгадати за відповідним звуком будівельний інструмент або техніку; назвати фільм чи мультик, уривок з якого показано та в якому діє персонаж відповідної будівельної професії.

Під час гри панувала дружня атмосфера, командний дух та жага до перемоги. Студенти жваво виконували завдання. Вони мали змогу не тільки перевірити базові знання з будівельних спеціальностей, а й дізнатися щось нове й переконатися, що їхній обраний фах – найкращий.

Переможці та всі учасники отримали солодкі призи та купу позитивних емоцій і яскравих вражень!

Класичний фаховий коледж дякує команді RGM group за організацію корисного та цікавого дозвілля!

Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому – навчайтеся, дізнавайтеся нове, розвивайтеся!