PDFДрук

Гра для мозку та тіла: коледж приймав першість Попівської громади з настільного тенісу

Настільний теніс залучає м’язи всього тіла. Окрім цього, розвиває зорову концентрацію, рівновагу та стимулює роботу мозку, адже під час гри потрібно постійно аналізувати ситуацію, миттєво обирати тактику та ефективно застосовувати різні технічні прийоми.

09 березня 2024 р. на базі Класичного фахового коледжу СумДУ відбулися змагання за першість Попівської громади з настільного тенісу серед чоловіків та жінок.

Важливо, що здобувачі освітнього ступеня молодший бакалавр спеціальності 017 Фізична культура і спорт (освітньо-професійна програма «Фізична культура і спорт») теж долучилися до проведення гри: були спостерігачами за змаганнями та ввійшли до складу суддівської колегії. Для них – це корисний і потрібний досвід майбутньої професійної діяльності.

Учасники показали високий рівень підготовки, сплановану стратегію гри, уміння відстежувати м’ячі й прораховувати удари.

Компетентне журі оцінювало вдалі виступи в особистому змаганні, індивідуальну техніко-тактичну підготовку кожного гравця.

Серед призерів – КОЛОМІЄЦЬ Володимир (І місце, Попівська громада), УШАКОВ Самсон (ІІ місце, Попівська громада).

КРИВУНЬ Тарас (133 гр.), здобувач освіти спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія (освітньо-професійна програма «Будівництво, обслуговування і ремонт залізничних колій»), виборов ІІІ місце!

Переможці нагороджені медалями та грамотами.

Вітаємо Тараса та бажаємо подальших успіхів! Дякуємо ЗСУ за можливість проводити змагання та здобувати спортивні перемоги!