PDFДрук

Неформальна освіта

20 лютого 2024 р. відповідно до затвердженого графіку відбулися засідання ряду комісій з підтвердження результатів неформальної освіти здобувачів освітнього ступеня фаховий молодший бакалавр спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія (освітньо-професійна програма «Будівництво та експлуатація будівель і споруд»). Так, студент 231 гр. Богдан МУСІЄНКО надав сертифікат про проходження онлайн-курсу «Урбаністика: сучасне місто», отриманий на освітній платформі Prometheus, для зарахування з навчальної дисципліни «Планування міст та інфраструктура».

А студенти 241 гр. Маргарита ВАЩЕНКО, Артем БАРТОШ, Богдан ДЕМЧЕНКО, Вікторія РАДЬКО, Олександр СИЛКА надали сертифікати про проходження онлайн-курсу «Основи фінансів та інвестицій», отримані на освітній платформі Prometheus, для зарахування з навчальної дисципліни «Економіка будівництва».

Найбільш активними серед здобувачів освіти 241 гр. були Маргарита ВАЩЕНКО та Вікторія РАДЬКО, які надали сертифікати про проходження ще одного курсу – «Філософія» на освітній платформі Prometheus для зарахування з навчальної дисципліни «Основи філософських знань».

Комісії зауважили високий рівень знань здобувачів освіти. Тож бажаємо їм подальших успіхів у навчанні!