PDFДрук

Підготовка висококваліфікованого інженера – одне з основних завдань освітнього процесу: гостьова лекція для здобувачів освіти коледжу

03 лютого 2023 р. в Класичному фаховому коледжі Сумського державного університету для здобувачів освіти ОС «молодший бакалавр», «бакалавр» та «фаховий молодший бакалавр» спеціальності 133 Галузеве машинобудування відбулася гостьова лекція з теми «Основи моделювання в CAD/CАE системі Fusion 360». Провів її доктор педагогічних наук, професор кафедри технології машинобудування, верстатів та інструментів Сумського державного університету АЛЄКСЄЄВ Олександр Миколайович.

Для зручності всіх учасників та розширення можливості доєднатися до зустрічі гостьова лекція відбулася у змішаному форматі.

Спікер ознайомив здобувачів освіти з перспективами розвитку та впровадження інтегрованих інформаційних технологій, зокрема CALS, обґрунтував практичні особливості проєктування в CAD/CАE системи Fusion 360 та проаналізував особливості Fusion 360 у порівнянні з іншими системами 3D-моделювання.

Олександр Миколайович не лише зацікавив майбутніх фахівців своєю доповіддю, а й мотивував до подальшого навчання та самовдосконалення.