PDFДрук

Майбутні фахівці дорожньої справи успішно склали атестаційний екзамен

08 лютого 2024 р. в Класичному фаховому коледжі відбувся атестаційний екзамен здобувачів освіти заочної форми навчання спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія (освітньо-професійна програма «Будівництво, експлуатація і ремонт автомобільних доріг та аеродромів»).

Попри умови повномасштабної війни, в освітньому закладі були створені всі умови для проведення атестації випускників у встановлені строки. До складу екзаменаційної комісії ввійшли провідні фахівці галузі, представники Ради роботодавців та педагогічні працівники коледжу.

Під час виконання екзаменаційних завдань здобувачі освіти продемонстрували високий рівень знань та підтвердили здатність володіти комплексними знаннями, достатніми для досягнення успіху в галузі будівництва. 7 випускників здобули кваліфікацію «фаховий молодший бакалавр будівництва та цивільної інженерії».

Сподіваємося, що отримані в коледжі знання, набутий практичний досвід стануть запорукою подальшого професійного розвитку наших креативних, фахових та цілеспрямованих випускників. Наснаги, наполегливості та терпіння!