PDFДрук

Питання реформування фізичного виховання у закладах вищої та фахової передвищої освіти: конструктивна зустріч у форматі круглого столу

07 лютого 2024 р. у Сумському державному педагогічному університеті імені А. С. Макаренка відбулося засідання круглого столу з питань реформування фізичного виховання у закладах вищої та фахової передвищої освіти. Участь у заході в онлайн-форматі взяли і викладачі та керівник фізичного виховання Класичного фахового коледжу.

Було розглянуто такі питання:

• реформа фізичного виховання у закладах вищої освіти;

• оприлюднення і обговорення освітньо-професійної програми «Середня освіта (Фізична культура) другого (магістерського) рівня» Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка;

• підготовка та участь студентів закладів вищої, фахової передвищої освіти у всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Вважаємо, такі зустрічі сприятимуть розв’язанню основних викликів і проблем розвитку функціонування системи фізичного виховання, особливо в умовах воєнного стану, інтенсивному пошуку інноваційних форм організації освітнього процесу, компетентних рішень.

Дякуємо спікерам та всім учасникам круглого столу за конструктивну та актуальну інформацію, фахову дискусію та обмін досвідом.