PDFДрук

Ще одну сходинку подолано: вітаємо здобувачів коледжу зі здобуттям кваліфікації «фаховий молодший бакалавр будівництва та цивільної інженерії»!

09 лютого 2024 р. відбувся атестаційний екзамен для випускників Класичного фахового коледжу СумДУ заочної форми навчання спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія (освітньо-професійна програма «Будівництво та експлуатація будівель і споруд»). Враховуючи безпекову ситуацію, він був проведений на дистанційній платформі Moodle.

На початку Zoom-конференції до випускників звернувся голова екзаменаційної комісії УГНІВЕНКО Сергій Михайлович, заступник начальника відділу експлуатації та управління майном виробничого структурного підрозділу «Київська дирекція» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» АТ «Укрзалізниця», який ознайомив їх із умовами проведення атестаційний екзамену.

Серед інших членів екзаменаційної комісії – ПОВИДИШ Юрій Миколайович, заступник начальника виробничого структурного підрозділу «Київська дирекція» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» АТ «Укрзалізниця»; СИТНИК Ярослав Вікторович, провідний інженер виробничо-технічного відділу виробничого структурного підрозділу «Київська дирекція» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» АТ «Укрзалізниця»; БАНДУРКА Людмила Вікторівна, завідувач відділення «Будівництво будівель і споруд та землевпорядкування»; САХНЮК Юлія Вікторівна, гарант освітньої програми.

За результатом атестаційного екзамену 11 здобувачів освіти успішно та впевнено виконали всі завдання та здобули кваліфікацію «фаховий молодший бакалавр будівництва та цивільної інженерії».

Вітаємо наших випускників! Нехай здобуті ними знання, вміння та навички стануть міцним фундаментом їхньої професійної реалізації та сприятимуть матеріальному добробуту!

Нині такий важливий та затребуваний фах будівельника, впевнені, слугуватиме відбудові та процвітанню нашої країни. Ми переможемо!