PDFДрук

Срібні призери чемпіонату Сумщини з хокею в 2024 р. – серед здобувачів коледжу!

11 лютого 2024 р. у м. Суми на майданчику зі штучним льодом відбулися фінальні змагання чемпіонату Сумської області з хокею.

У вирішальній грі зустрілися два сильні клуби – ХК «Шостка» та ХК «Конотоп», які 10 лютого переграли своїх суперників у півфіналах: шосткинці були сильнішими за ХК «Суми» (рахунок 4:1), а конотопці обіграли сумських «Бобрів» (рахунок 11:4).

Три періоди були насичені неймовірною напругою та емоціями. Гравці ХК «Конотоп» демонстрували відмінну техніку, злагоджену командну роботу та в другому періоді поповнили свій рахунок двома шайбами.

На жаль, суперник виявився сильнішим. З результатом 5:2 звання чемпіонів області виборов ХК «Шостка», а конотопці стали срібними призерами Сумської області з хокею 2024 року.

Пишаємося, що у складі ХК «Конотоп» – здобувачі освіти Класичного фахового коледжу СумДУ: ДЕМЕНТЬЄВ Владислав (421 гр.), ДЕМЕНТЬЄВ Максим (421 гр.), НЄХАЄНКО Максим (541 гр.), ПАНЧЕНКО Артем (731 гр.), СІЧКАР Артем (531 гр.), ЧОПКО Андрій (421 гр.).

Вітаємо вас, наші хокеїсти! Ваше «срібло» є свідченням віри у власні сили та наполегливої праці, яку ви вкладаєте в підготовку до кожної гри. Нехай це досягнення стане поштовхом до нових спортивних звершень та досягнень!