PDFДрук

Перспективи та стратегії ефективного професійного розвитку молоді

13 лютого 2024 р. представники відділу зі сприяння працевлаштування Класичного фахового коледжу (Центр розвитку кар’єри) взяли участь у вебінарі для студентів «Сучасний ринок праці, працевлаштування та відкриття власного бізнесу», організованому Сумською обласною службою зайнятості.

Протягом зустрічі були обговорені актуальні питання та проблеми. Так, зокрема, начальник відділу рекрутингу Сумського обласного центру зайнятості КУЛЬГОВ Роман ознайомив присутніх із ситуацією на сучасному ринку праці, продемонстрував джерела пошуку бажаної роботи, окреслив можливості працевлаштування за фахом та надав алгоритм відкриття власної справи за підтримки урядової програми «єРобота» (мікрогрант на створення та розвиток власного бізнесу).

Важливо наголосити, що проблема збереження та розвиток трудового потенціалу Сумщини сьогодні є не менш значущою, ніж безробіття. Ринок праці направлений на відбудову держави, оживає, тому варто скористатися шансом досягти успіху у професійному розвитку та кар’єрному зростанні в майбутньому.