PDFДрук

Особливості реєстрації на НМТ 2024 року: вебінар Класичного фахового коледжу

Участь в одному з найважливіших для випускника випробуванні – НМТ 2024 – починається саме з реєстрації. Що потрібно зробити, в які терміни та які існують обмеження та ускладнення? Цим та іншим актуальним особливостям процедури реєстрації на НМТ–2024 був присвячений вебінар для школярів, студентів та всіх охочих, хто планує вступати до закладу освіти цього року. Провела його керівник відділу підготовки до вступу та профорієнтаційної роботи Класичного фахового коледжу СумДУ Аліна БОЯРЧУК 01 березня 2024 р.

Під час онлайн-зустрічі присутні дізналися про:

• місцезнаходження пункту реєстрації;

• терміни реєстрації; • персональний кабінет;

• пакет документів для реєстрації;

• реєстрацію за кордоном.

Важливо, що пані Аліна детально розглянула кожен крок процесу реєстрації на НМТ–2024, поділилася корисними порадами, власним досвідом та відповіла на всі важливі запитання присутніх. Аліна Василівна наголосила: «Щоб швидко та спокійно зареєструватися, уникнути помилок та доопрацювання, завчасно готуйте всі потрібні документи та не забувайте попередньо перевіряти актуальну інформацію про НМТ». Для того, щоб мати час виправити можливі помилки при реєстрації, варто завчасно розпочати цей процес.

Наприкінці вебінару Аліна БОЯРЧУК побажала всім майбутнім абітурієнтам ретельно й відповідально готуватися до тестування та успішно скласти його!

Висловлюємо вдячність спікерці за корисну та інформаційну зустріч! Переконані, тепер процес реєстрації стане більш простим та зрозумілим для всіх учасників заходу.

Більш детальна інформація: м. Конотоп, пр. Миру, 24, кімн. 117; 068-735-81-38, 097-438-28-00.