PDFДрук

Попереднє засідання атестаційної комісії в коледжі

06 березня 2024 р. у межах плану роботи атестаційної комісії у ВСП «Класичний фаховий коледж Сумського державного університету» було проведено чергове робоче засідання. Метою цієї зустрічі був аналіз атестаційних матеріалів педагогів, які атестуються в 2023/2024 н. р.

Надані до розгляду матеріали показали систематичну діяльність педагогічних працівників у міжатестаційний період, що є підставою для прийняття позитивних рішень на заключному засіданні щодо відповідності займаній посаді та підтвердженню/присвоєнню кваліфікаційної категорії. Кожен педагог, який атестується в 2024 р., заздалегідь підготував і здав необхідні документи на перевірку та аналіз.

Представники комісії зазначили вияв високої відповідальності та професіоналізму викладачів. Попри те, що освітній процес третій рік поспіль здійснюється в період воєнного стану, вони якісно підготувались і отримали високу попередню оцінку власних матеріалів від членів атестаційної комісії.

На засіданні був дотриманий регламент, кворум та інші важливі моменти для підтримки робочої атмосфери, побудованої на довірі між атестаційною комісією та педагогічними працівниками. Останні у свою чергу наголосили на високому рівні організованості методичного відділу зі створення комфортних і доступних умов для підготовки атестаційних матеріалів.

Можна стверджувати, що процедура атестації педагогів відбувається в коледжі продуктивно та згідно з планом.