PDFДрук

Формуємо успішну освітню траєкторію разом: Студентський парламент зустрівся з адміністрацією коледжу

06 березня 2024 р. у Класичному фаховому коледжі відбулося відкрите засідання Студентського парламенту за участі представників адміністрації.

Під час зустрічі було обговорено ряд важливих питань, зокрема: план заходів різного спрямування на березень, підтримка волонтерських ініціатив закладу освіти, обрання делегата до Студентської ради при Сумській обласній державній адміністрації, особливості роботи парламенту в умовах змішаного навчання у воєнний час та інші.

На початку засідання директор коледжу Тетяна ГРЕБЕНИК звернулася до студентського активу з мотиваційною промовою. Вона запевнила усіх присутніх у підтримці та зазначила, що тільки разом у єдності можна подолати всі виклики сьогодення: «Ви – креативна, ініціативна, відповідальна молодь, майбутнє України, ви – команда! І ми маємо консолідувати наші спільні зусилля задля примноження авторитетності та лідерських позицій коледжу». Тетяна Вікторівна також дала кілька лайфхаків, як стати лідером у колективі та зацікавити своєю діяльність інших здобувачів освіти; як розвинути в собі навички організатора, керівника, відповідальної особистості.

Заступник директора з навчально-методичної роботи Людмила ГАЦЕНКО наголосила на значущій ролі студентського самоврядування в житті закладу освіти, нагадала про його широкий спектр прав.

Педагог-організатор коледжу Наталія БОРУТА зауважила, що навчання в коледжі – це не лише пари, заліки та іспити, а й цікаве дозвілля, що допоможе знайти нові знайомства й однодумців. Вона запросила студентських лідерів до проведення різноманітних іміджевих заходів закладу культурного, спортивного та національно-патріотичного характеру, до написання та участі в різних проєктах.

Наприкінці засідання заступник директора з виховної роботи Юлія БІБІК ще раз наголосила, що спільні узгоджені дії, підтримка та взаємодія Студентського парламенту й адміністрації коледжу є навід’ємною частиною у формуванні успішної траєкторії діяльності закладу освіти.

Разом ми сила!