PDFДрук

Викладачка коледжу відзначена Подяками

Тетяна РАДЬКО, викладачка Класичного фахового коледжу СумДУ, очільниця музею історії освітнього закладу, упорядниця книги нарисів з історії Політехнічного технікуму КІСумДУ (нині – Класичний фаховий коледж СумДУ), координаторка громадської ініціативи м. Конотоп «Я – волонтер!», популяризаторка історії Конотопщини та її славного козацького минулого, була нагороджена Подяками, зокрема БФ «Спадок Гетьманщини» (за активну громадянську позицію та допомогу в реалізації проєктів національно-патріотичного спрямування), особового складу роти охорони військової частини Т033 (за допомогу та безкорисну працю на благо Українського війська), та іншими почесними відзнаками.

Надзвичайно приємно, що слова вдячності Тетяна Миколаївна отримала з нагоди свого ювілею, який вона святкує 20 березня цього року. Це інтелігентна людина, з твердим характером і далекоглядними устремліннями, спрямованими на досягнення якнайкращого результату в усіх справах, за які б вона не бралася. Попри всі виклики та труднощі сьогодення, своєю щоденною самовідданою та плідною працею вона робить вагомий внесок у зміцнення обороноздатності нашої держави, надає таку потрібну допомогу військовим і їхнім родинам.

Колектив Класичного фахового коледжу щиро радіє та вітає Тетяну Миколаївну з новоліттям! Бажаємо Вам доброго здоров’я, життєвої наснаги, інноваційного творчого запалу, надійної підтримки, витримки, стійкості, оптимізму, натхнення та сил у реалізації подальшої роботи, майбутніх нелегких, але важливих справ і задумів, які спрямовані на розвиток нашої держави та досягнення такої жаданої ПЕРЕМОГИ!