PDFДрук

Участь студентів відділення бакалаврату в проєкті «Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах: багатовимірна імерсивна модель»

Питанням академічної доброчесності в Класичному фаховому коледжі приділяється велика увага. Так, здобувачі освіти відділення бакалаврату СИЧОВ Євген, ГАЦЕНКО Євген (спеціальність 133 Галузеве машинобудування) та РАДЧЕНКО Вікторія (спеціальність 073 Менеджмент) долучилися до участі в академічному курсі «Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах: багатовимірна імерсивна модель».

Курс проходив у межах проєкту «AICE – With Academic integrity to EU values: step by step to common Europe» та співфінансувався Виконавчим агентством ЄС з освіти, аудіовізуальних засобів та культури в межах напряму «Жан Моне» програми Erasmus+.

Проєкт AICE розпочався 22 листопада 2023 р. та тривав 8 тижнів, під час яких треба було комунікувати та виконувати творчі завдання. Він був присвячений впровадженню кращого досвіду країн ЄС у забезпеченні академічної доброчесності в освітній діяльності закладів освіти, визначення ролі здобувачів освіти, викладачів та менеджменту університету у формуванні доброчесного освітнього середовища.

Під час академічного курсу було розглянуто такі питання: знаня про порушення, модель DIKW та маркетинг доброчесності, проблеми та потреби пропозиції. Також обговорювалося, чи порушує студент принципи чесного навчання.